subject
English, 27.07.2019 20:00 jacksonyodell4184

What is one explanation of why the character didn't go with the two gentlemen mentioned in the poem? a. she was not allowed to be with gentlemen without her uncles' permission. c. she thought she was too good for the gentlemen. b. she didn't like the men who invited her to their homes. d. she was rebelling by not obeying her uncles.

ansver
Answers: 1

Another question on English

question
English, 21.06.2019 15:30
Read the passage: canines may not be the deepest thinkers in the world. but perhaps that's for the best. the life of a dog—sitting alone all day, waiting for everyone to come home—can be pretty boring. super-smart animals would probably get totally stressed out, says university of pennsylvania researcher james serpell. look at it this way: if dogs were any smarter, they probably wouldn't choose to hang around with us. which best describes the tone of the passage?
Answers: 1
question
English, 21.06.2019 22:30
1) earth's crust is made up of relatively rigid plates that ride atop earth's hot, semiliquid mantle. (2) the plates are called tectonic because they're in constant motion. (3) they can move because earth's mantle is a very hot and semiliquid fluid called magma. (4) volcanoes are a result of magma rising up or erupting through a plate, particularly where plate boundaries are moving against each other. (5) also, when plates slide against each other, causing friction along adjacent plate boundaries, earthquakes frequently occur. (6) therefore, we often find volcanoes and earthquakes along plate boundaries. (7) plates may also collide. (8) when that happens, mountain ranges are formed. (9) for example, the collision of the plate carrying the indian subcontinent created the himalayan mountains when it collided with the asian plate. which statement about this paragraph is accurate?
Answers: 3
question
English, 22.06.2019 00:30
What is the main idea of “young lions, young ladies”?
Answers: 3
question
English, 22.06.2019 04:00
He leaned his head against the wall; his eyes were shut, his hands clasped in each other, and his body seemed to be sustained in an upright position merely by the cellar-door against which he rested his left shoulder. the lethargy into which he was sunk seemed scarcely interrupted by my feeling his hand and his forehead. his throbbing temples and burning skin indicated a fever . . there was only one circumstance that hindered me from forming an immediate determination in what manner this person should be treated. my family consisted of my wife and a young child. our servant-maid had been seized, three days before, by the reigning malady, and, at her own request, had been conveyed to the hospital. we ourselves enjoyed good health, and were hopeful of escaping with our lives. our measures for this end had been cautiously taken and carefully adhered to. they did not consist in avoiding the receptacles of infection, for my office required me to go daily into the midst of them; nor in filling the house with the exhalations of gunpowder, vinegar, or tar. they consisted in cleanliness, reasonable exercise, and wholesome diet. who is the story’s first-person narrator
Answers: 1
You know the right answer?
What is one explanation of why the character didn't go with the two gentlemen mentioned in the poem?...
Questions
question
Mathematics, 06.12.2019 12:31
question
History, 06.12.2019 12:31
Questions on the website: 13722366